Spørgsmål og Svar 


Voks og Intim Voks:

Gør det ondt at blive vokset?

- Ubehaget er utroligt individuelt. Hårene bliver trukket ud af dine hårsække, så det vil mærkes. Ud fra mine mange års erfaring har jeg opbygget en god intution for hvordan behandlingen udføres mest behagelig for dig som kunde. Og jeg søger for at du er komfortabel og har god tid til at tage det i dit tempo.

Hvor lange skal mine hår være?

- Ca 0,5mm til 1 cm, hvilket tilsvarer at du skal lade håret gro i omkring 2,5-3 uger. Hvis de er for korte, så kommer ikke alle hår med og hvis de er for lange kan de ende op med at knække under behandlingen.

Hva slags voks er bedst til intimvoks?

- Jeg vil aldrig bruge noget andet i de sarte området end hård voks eller hotwax. Hårdvoks er meget blidere mod huden, og langt mindre smærtefuld en andre typer voks.

Hvor tit bør jeg vokses?

- Det beror på dine personlige ønsker. Jeg anbefaler alle at starte med 4 uger til at starte med. Nogle går kun 3 uger, nogle går så lenge som 8 uger.

Vil jeg få rød knopper efter voks?

- Nej, hvis du følger min rådgivning så vil du undgå de røde knopper. Alle er forskællige og har brug for ulig pleje.

Må jeg skrabe mig i mellem behandlinger?

- For at opnå det bedste resultat der alle de små hår kommer med, så vil jeg ikke anbefale at du bruger en skraber i mellem dine behandlinger. 

Vil jeg få færre hår når jeg bliver vokset , vil hårsækkene dø?

- De fleste oplever at deres hår går i dvale under behandlingforløbet, og at de får meget mindre og blødere hår. Dog vil hårsækkene ikke dø, de går kun i dvale og kan risikere at komme tilbage hvis du begynder at skrabe igen.

 Hvorfor må jeg ikke træne efter en voksbehandling?

- Dine hårsække vil være helt åbne og eksponerede efter en behandling og det tager omkring 24 timer før de lukker sig. Vi vil undgå at du får bakterier og snavs, ned i dine hårsække, deraf undgår du også røde knopper.

Må jeg bruge Emla creme inden min voksbehandling?

- Det vil jeg vil ikke anbefale. Man skal huske at Emla for meste meste kun virker i overfladen, og dine hårsækker ligger dybere ned. Det vil også lægge et lille fedtlag rundt om dine hårsække, hvilket kan gøre det svært for voksen at gripe om dine hår.

Må jeg tage smærtestillende inden min voksbehandling?

- Jeg kan anbefale at du tager 1 panodil og 1 ibuprufen inden din tid hvis du er meget nervøs. Men hvis du har en god behandler, skal der overhoved ikke være nødvendigt med smertestillende.