LYCON

Lycon er et af verdens mest kendte voksmærker, og med god grund. Selskabet blev grundlagt i 1979 i Australien, af Lydia Jordane som var en velkendt skønhedsterapaut. 

Lydias familie har produceret kosmetik siden 1935, og det var under hendes fars vinger at hun tog sine første skridt som producent. Efter meget research og anskaffelse af ingredienser i yderste hemmelighed, skabte Lydia hennes første voks på familiens komfur mens hun stadig var teenager.

Lycon forhandles nu i over 70 lande, og bliver bredt omtalt som creme-de-là-creme af alle voksmærker.  De har brugt årevis på at skabe mange forskellige vokstyper, for at opnå det perfekte resultat til alle forskellige hud- og hårtyper.

Lycon fortsætter ustoppeligt med at udvikle deres produkter, for at tilpasse sig et marked i konstant udvikling.



Vidste du at?

- Lycon har eksisteret i over 40 år i mere end 70 forskellige lande.

- Spice Girls fløj ind behandlere med Lycon voks, for deres voksbehandlinger mens de var på turnè.

- Lycon's voks fjerner hår så korte som 1-2 mm.

- Deres før- og efter produkter gør voksbehandlingen blid og med minimal ubehag. De har en suveræn pre-olie som gør at voksen kun hæfter sig til hårene, og ikke til huden.

- Lycon popularitet udenfor Australien, startede på det verdenskendte SoHo Spa i USA i 1990, da de var ekstremt imponeret over hvor blid og effektiv Lycon voks er. Derfra voksede Lycons popularitet hurtigt på verdensplan.