Intimvoks / Brazilian Wax

Få en tryg og professionel voksbehandling i København


Intimvoks kan godt føles meget grænseoverskridene, og skræmmende første gang.  Derfor er det vitktigt for mig at du skal have en tryg og behagelig oplevelse, og føle dig glad og tilfreds når du forlader klinikken.

Det er ikke "kun" en voksbehandling. Det handler om at finde den rigtige behandler der får dig til at føle dig tryg, værdsat og komfortabel hver eneste gang du kommer.

Hvordan foregår en Intim voksbehandling hos Beauty Banken?

Brazilian voks er mit hjertebarn, og store lidenskab. Jeg har brugt årevis på at udforske forskellige produkter, metoder og ikke mindst min teknik, hvilket er afgørende i en voksbehandling.

Hos mig går jeg meget op i at der er professionalisme og kvalitet, både i behandlinger, samt omkring produkterne som bruges.
Der bruges det kente og tillidsfulde mærket, Lycon hårdvoks eller hotwax , som jeg har arbejdet med i mange år. og i min erfaring opnåes bedste resultatet når det kommer til komfort for dig som kunde, og skånsomhed for huden.

Hvis det er din første gang, så husk at vælge behandlingen som heder Brazilian / Intimvoks NY KUNDE. Dette koster ikke ekstra, og er for at sørge for at vi kan tage det stille og rolig, og i dit tempo.


Før din voksbehandling:

- Hårene skal være mellem 0,5-1 cm, dette tilsvarer 2,5 - 3 ugers vækst.

- Skrub området med en oliefri skrub eller skrubbehandske dagen inden.

- Undgå lotion og olier på området samme dag.

- Undgå soleksponering mindst 24 timer inden behandlingen.

Efter din voksbehandling:

- Ingen hård motion, samleje, og unødig sved de første 24 timer.

- Brug gerne en antibakteriel creme efter bad, og skrub/peeling 2 x ugentlig.  Scrubben skal være oliefri, og cremen må gerne indeholde Tea-Tree. Dette          sælges i klinikken ved behov.

- Undgå at bruge din skraber mellem behandlingerne.

- Undgå soleksponering mindst 24 timer efter endt behandling.


Brazilian / Hollywood / Brasiliansk Voksbehandling

Den mest velkendte af dem alle, Brazil voks, Brasiliansk Voks, Hollywood voks eller Brazilian Wax. Denne behandlingen har nemlig mange navn. Ved denne behandling fjernes alt håret rundt om kønslæber, mellem baller, og så meget som du selv ønsker i bikini og oventil.

Skal det være helt rigtig så vil der være en lille trekant eller stripe tilbage ved "Brazilian" og ingenting tilbage ved en "Hollywood".

Spansk

En spansk voksning minner meget om Brazilian, bare at der vil være en god, bred og naturlig trekant tilbage oventil, og ingenting rundt kønslæber og mellem baller. For dem der stadig ønsker det naturlige look.

Tanga / Californian

Denne behandling er som en "høj bikini". Vi tager mere end kun rundt trussekanten, men vi fjerner ikke hår helt indtil kønslæber og mellem ballerne. Så denne anbefales til alle som ønsker å gå i en lidt mindre bikini om sommeren, men som ikke ønsker at fjerne alt hår i intimområdet.

Bikini

Denne behandling er for din som kun ønsker at fjerne hår udenforbi trussekanten, og beholde resten indenfor trusserne. En god traditionel bikinivoksning.