Eyelash Extentions


Classic Lashes

Single vipper er helt klart den mest populære form for eyelash extentions som findes. Vi setter en vippe på en af dine naturlige vipper, dette resulterer i et meget naturlig resultat, som kun giver længde og en tydeligere bue. Det vil likne du har lange fyldige vipper naturlig.

Fluff Lashes

Dette er samme medtode som hybrid vipper, er en mix af Volume Vipper og Singel Vipper. Dette er en meget populær behandlinger, som helt klar bliver mere og mere populært. Det giver mere definiton til dine øjne uden at blive for dramatisk. 

Deluxe Fluffy Lashes

Dette er min egne specielle måde at lave volume vipper på. Du får mellem 2 og 3 tynde vipper på hver af dine vipper, som jeg designer på en personlig måde. Dette giver mere definition omkring dine øjne, og er til dig som ønsker at gøre et ekstra indtryk uden at det bliver for tungt.


Før og efter din behandling

Før din behandling:

  • Når du ankommer din behandling, skal vipperne være rene og uden make-up og mascara
  • Giv besked hvis du ved du er alergisk ovenfor lim eller liknende.
  • Hvis du skal have farvet vipper, og har nikkel allergi ønsker jeg besked om dette også.


Efter din behandling:

  • Undgå vand og varm damp på vipperne i 24 timer efter behandlingen for at limen skal nå at hærde.
  • Husk at få vasket dine vipper, med enten vand i bruser eller en makeup fjerner uden olie. For at undgå bakterier rundt vipperne.
  • Undgå at bruge mascara (Om du kommer til at gøre det aligevel, så skal det være en oliefri mascara som du kan vaske af med vand.)
  • Du har 4 dagers garanti på vipperne, hvis du mister unaturlig mange de første par dager kontakt mig med det samme. Husk dog at du normalt mister omkring 5 vipper per øje om dagen naturligt.