Sanzi Beauty


Sanzi Beauty er et dansk produceret mærke som har fokus på Vippe Serum og Bryn Serum. De har hurtigt blevet meget populære på markedet grundet de gode resultater og kvalitetsgaranti.

De er et realtivt nyt mærke som blev stiftet i 2016, deres mål var at udvikle en unik formel der skabe flotte, lange øjenvipper. Efter at have brugt over et år på formularen, så nåede i deres mål om at skabe et produkt der lever op til de høje forventingene. Vipperne skulle ikke bare blive lange, men også fyldige og stærke.

Selv om deres vippeserum er i den "billigere" ende, 590,- for 5 ml, hvilket svarer til ca 6 måneders brug. De går de bestemt ikke på kompromis når det kommer til kvalitet og resultater.  

Deres produkter bliver hyppig brugt sammen med Eyelash Extentions for at styrke vipperne.

De blev hurtig populære da de gav resultatgaranti på deres vipperserum. Så tager man et billede før, og efter nogle måneder uden resultat får man altså pengene i retur.


Spørgsmål og svar:

Hvor lang tid skal man bruge Sanzi Vippeserum før man ser resultat?

- Normalt går der omkring 6-8 uger før man ser resultat, men mange ser en ændring i deres vipper allerede efter 2-3 uger.

Hvor længe har jeg min vippeserum på 5 ml?

- 1 stk vippeserum holder i ca 5-6 måneder.

Må jeg bruge Sanzi Vippeserum hvis jeg er gravid?

- Vi anbefaler ikke at du bruger serum under din graviditet, konsulter gerne med din læge.

Kan jeg bruge serum sammen med mine Eyelash Extention?

- Ja, du må rigtig gerne bruge din serum sammen med dine extentions. Serumen indeholder ingen olje, hvilken kan opløse limen. Det gør og at dine egne vipper bliver meget stærkere og ikke påvirkes negativt af extentions.

Er resultatet permanent hvis jeg slutter med min vippeserum?

- Nej desværre. Dine øjenvipper vil gå tilbage som de engang var efter 2-3 måneder når du stopper med din serum. Dette er fordi vippeserumet forlænger vippernes levetid, og man mister og får nye vipper nesten dagligt. Når du har opnåed ønsket resultat anbefaler vi at du vedligeholder med at bruge serum ca 3 ganger om ugen.

Er det farligt hvis jeg får vippeserum ind i øjet?

- Nej, det er ikke farligt. Det kan være lidt irreterende, og man kan blive lidt rød i øjnene. Anbefaler blot at du skylder ud med vand.